BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 99,99 €
PURA X

Pametno mačje stranišče

Primerno za mačke

599.90 

Ekipa inženirjev je ta revolucionarni izdelek razvijala več kot 5 let in ga tako izpopolnila do potankosti.

PETKIT predstavlja najbolj dovršen pametni WC za mačke na trgu.

PURA X, pametno mačje stranišče vas bo razbremenilo najzahtevnejših opravil, ki vam jih povzročajo vaši kosmati prijatelji.

(2 mnenji strank)

Ni na zalogi

UPRAVLJANJE PREKO APLIKACIJE (Wi-Fi)

Preko PETKIT aplikacije lahko spremljate in upravljate z napravo kjerkoli in kadarkoli. Aplikacija vas bo opozorila tudi na primanjkljaj posipa za WC, na poln zabojnik odpadkov ter na primanjkljaj dišave. Aplikacija vam omogoča nadzor nad dogajanjem z napravo in znotraj nje – vklopite lahko čiščenje, nastavite cikel čiščenja, ipd..

PODLOGA ZA POSIP

Zaradi raznašanja peska po celem stanovanju je pred mačjim straniščem smiselno imeti predpražnik, na katerem se zbira odvečni pesek. Podloga za posip je iz mehkega materiala in za mačje tačke udobna na dotik. Na oranžno obarvanem območju se največkrat nabira posip, ki ostane shranjen in ga lahko brezskrbno ponovno stresete nazaj v stranišče. Prednje noge PURA X zadržijo podlogo pred drsenjem in premikanjem.

OLED ZASLON IN KONTROLNE TIPKE

PURA X ima moderen OLED zaslon s pomočjo katerega lahko nastavljate in spremljate vse funkcije naprave. S tipkami lahko napravo vklopite/izklopite, nastavite čistilne cikle, sprožite razpršilo itd.

VARNOSTNI SENZORJI

PURA X je najnaprednejši avtomatski WC za mačke. Njegova posebnost so številni senzorji, ki zaznavajo različne aktivnosti. Notranji senzorji so namenjeni zaznavanju dogajanja v stranišču (vstop in izstop mačke).

Pametni WC je opremljen s Triple Protection sistemom, ki so ga razvijali s pomočjo opazovanja naravnega vedenja mačk. Na področju varnosti in najboljše uporabniške izkušnje je bilo vloženega največ truda, ki ga s ponosom predstavljamo.

MREŽA PO VZORU SATOVJA

Na osnovi številnih testiranj je bila razvita mreža, ki se je najbolje obnesla na vseh različicah posipov. Mačje stranišče s pomočjo tega vzorca zatorej učinkovito loči odpad od čistega peska, ne glede na vrsto peska, ki ga uporabljate (klasičen pesek, pesek iz naravnih materialov, mešan pesek,..).

ZABOJNIK ZA ODPADKE IN VREČKE

PURA X ima v spodnjem delu naprave zabojnik za odpadke, v katerega je nameščena vrečka. Ko se le ta napolni, boste o tem obveščeni preko PETKIT aplikacije ter na OLED zaslonu. Ob menjavi napolnjene vrečke zabojnik enostavno izvlečete in vrečko odvržete v smeti.

ODSTRANJEVANJE NEPRIJETNIH VONJAV

PURA X neposredno v zabojnik z odpadki razprši posebno dišavo, ki odstrani morebitne neprijetne vonjave iz stranišča. Ultrazvočno razprševanje je povsem neslišno in vašega mačka ne vznemirja med opravljanjem potrebe.

Koncentrat dišave je narejen iz rastlinskih ekstraktov in ni nevaren za ljudi ali živali. Po dolgem obdobju preizkušanja dišave so razvili idealno tekočino, ki varno razgradi amoniak in vodikove sulfide, ki jih najdemo v mačjih iztrebkih. 55ml tekočine zadostuje za približno 30 dni uporabe izdelka.

TIPI PESKA

PURA X je primeren in enako učinkovit pri uporavi kateregakoli posipa, zaradi mreže, ki učinkovito loči iztrebke od svežega peska.

RAZSTAVLJANJE IN ČIŠČENJE

Na hrbtnem delu zabojnika preprosto zavrtite in odklenete zatič, ter razstavite napravo. Iz nje lahko vzamete boben, ter ga operete pod tekočo vodo, ko je to potrebno.

PURA X PREDSTAVITEV

PURA X UNBOXING

PURA X POVEZAVA S PETKIT APLIKACIJO

Specifikacije

  1. Damjan

    Top zadeva 💪 in sta se ze navadila 😀 vse opravi sam in takoj odisavi 😄 res top 🥰

  2. Anita

    Joooj. TOP zadeva. Imamo 💪

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Šifra: P501 Kategorija: Oznaka:
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.