BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 99,99 €
EVERSWEET 3

Pametna vodna fontana

Primerno za mačke in pse

64.90 

Najnovejši izdelek podjetja PETKIT ponuja prav poseben vir vode za hišne ljubljenčke. Konstanten pretok daje vodi svež okus, kar vašega ljubljenčka spodbuja k pitju. Na ta način vodna fontana pomaga zagotoviti, da vaš ljubljenček dobi zadostno količino tekočine.

(7 mnenj strank)

Ni na zalogi

xSECURE SISTEM

xSecure je inteligentni koncept podjetja PETKIT, vodne fontane nove generacije, ki zagotavlja napajanje tudi v primeru izpada električne energije. 5 AAA baterij zagotavlja napajanje več kot 7 dni, če pride do izpada električne energije. To se lahko zgodi v primeru, ko vaš ljubljenček pregrizne napajalni kabel ali izključi napajalnik.

* 7-dnevna življenjska doba baterije je izračunana na podlagi alkalnega parametra, s kapaciteto baterije 800mAH, dejanska poraba pa je odvisna od zmogljivosti baterije.

VISOKOKAKOVOSTNI MATERIALI

EVERSWEET 3 je narejen iz visoko kakovostnih materialov, da ohranja maksimalno kakovost in svežino vode. Notranjost je narejena iz nerjavečega jekla za živila 304, vrhnja posodica, pa je narejena iz trajnostnega materiala Tritan™ (BPA-free), ki izhaja iz organskih virov. Gre za material, ki je izredno odporen in ima karakteristike klasičnega stekla.

TIHA ČRPALKA

Delovni hrup so zmanjšali s 40dB na nivo hrupa v spalnici 30dB. Praktično črpalke ne boste slišali.

IZBOLJŠAN SISTEM ZA ČIŠČENJE VODE

Izboljšan filter čisti vodo plast za plastjo in učinkovito odstrani delce, kot so lasje, nečistoče, delci hrane in podobno.

PAMETNO STIKALO

Razlika med običajnim in pametnim načinom je, da lahko samodejno preklaplja med dnevom in nočjo. Pametni način učinkovito varčuje z energijo.

INDIKATORJI

Pametni indikatorji vam bodo pokazali, ko bo potrebno napolniti vodo, zamenjati filter ali baterije.

ČIŠČENJE

EVERSWEET 3 je zasnovan tako, da ga boste z lahkoto razstavili in očistili vse komponente. Za čiščenje priporočamo PETKIT Set za čiščenje.

Specifikacije

 1. Janja

  Super fontana. Moj muc jo obožuje 🙂 <3

 2. Nastja

  Zlo kvaliteten izdelek v primerjavi s ceno.

 3. Joze

  Že nekaj časa smo iskali prav to! Zelo zadovoljni.

 4. Maja

  Mi smo ful zadovoljni s fontano. Le da je naš yorki tako majhen, da se mu večkrat zaleti pri pitju. Upam da vsaj še malo zraste 😀

 5. Irena

  Ful fajn fontana! Moj muc se je ne naveliča 🙂

 6. Vida (preverjena stranka)

  Najboljša fontana do zdaj. Preizkusila sem jih že več, ampak se s to sploh ne morejo primerjati. Tako tiha je, da je sploh ne slišim. Pa še fenomenalno izgleda! Tudi mački sta navdušeni. 😁🐱

 7. Nick

  Že nekaj časa spremljamo vaše produkte in pred kakšnim mescom smo se odločili za naš prvi nakup Eversweet 3 vodna fontana (zelo zelo smo zadovoljni z produktom),in nedavno smo še kupili silikonsko podlago PETKIT MAT

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Šifra: P4102 Kategorija: Oznaki: ,
Posodabljanje…
 • V košarici ni izdelkov.