BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 99,99 €
FRESH ELEMENT

Avtomatski dozirnik hrane

Primerno za mačke in pse

169.90 

Vas kdaj skrbi kdo bo nahranil vašega ljubljenčka, ko vas ni doma? Pametni dozirnik hrane bo prevzel popoln nadzor nad prehranjevanjem vašega psa ali mačke.

PETKIT FRESH ELEMENT je s svojo obliko prepričal mnoge in za dizajn osvojil prestižne nagrade. Po mnenju kupcev, pa izdelek izstopa predvsem po kakovosti.

(3 mnenja strank)
Počisti
Hitra dostava

Hitra dostava

Vaš paket bo dostavljen v roku 1-5 delovnih dni.

Garantirano zadovoljstvo

Garantirano zadovoljstvo

V primeru nezadovoljstva sprejemamo vračila v roku 14 dni.

Brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina

Pri nakupu nad 99,99 € vam podarimo BREZPLAČNO POŠTNINO!

SISTEM ZA OHRANJANJE SVEŽINE

Hrana bo ostala v popolnoma zatesnjenem prostoru, za ohranjanje svežine pa poskrbi desikant na notranji strani pokrova. Hrana bo ostala sveža kot v embalaži.

Avtomatski dozirnik hrane

ZANESLJIV SISTEM

PETKIT je razvil prilagodljiv mehanski sistem hranilnika, ki preprečuje, da bi se hrana zagozdila v njem. Sistem je bil preizkušen več milijonkrat in natančno dozira tudi neenakomerno velike brikete.

Avtomatski dozirnik hrane

PRIPOROČLJIVO HRANJENJE

PETKIT je v razvoj aplikacije vklučil znanstvenike iz področja veterine. Na podlagi njihovih raziskav, so pripravili priporočene vnose hrane, glede na velikost, starost in pasmo vašega ljubljenčka.
Preko PETKIT aplikacije pa lahko tudi poljubno prilagajate in dodajate obroke.

Avtomatski dozirnik hrane

DIETA S POMOČJO TEHNOLOGIJE

PETKIT je v izdelek vgradil 10 zelo natančnih senzorjev, da so izdelali tako dovršen sistem. Vašemu ljubljenčku boste odslej lahko zagotovili optimalne količine obrokov.

Avtomatski dozirnik hrane

NADZOR S PAMETNIM TELEFONOM

Aplikacija PETKIT je kompatibilna z operacijskim sistemom iOS in Android. Preko aplikacije boste lahko nadzirali stanje, upravljali z napravo in nastavili načrt prehranjevanja. Aplikacijo lahko prevzamete tukaj.

Avtomatski dozirnik hrane

VELIKA PROSTORNINA

FRESH ELEMENT ima velikost posode za hrano kar 5,9 litra.

Avtomatski dozirnik hrane

Specifikacije

Avtomatski dozirnik hrane

  1. Lia

    Malokrat oddam mnenje na spletu, ampak ta izdelek bi res priporočila vsem, katere skrbi kako bo s hrano ko vas ni doma. 🙂

  2. Bostjan

    Po zaslugi vaših odličnih izdelkov,ki smo jih naročili pri vas se našemu kosmatinčku,še več kot lepo gode.Z največjim zadovoljstvom vsakemu toplo priporočam,da se obrne na vas PETKIT,ker so vaši artikli,ki nam jih ponujate zares vrhunski.👏👏👏

  3. Aljoša

    Odličen produkt za našga kosmatinca! Naš pes tak redko je in pije, da moreš met srečo, s tem dozirnikom pa ni več straha da ne bi jedel.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Šifra: P512-1 Kategorija: Oznaki: ,
Posodabljanje…
  • V košarici ni izdelkov.